BAKKER BART EINDHOVEN DEMER

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Eindhoven Demer. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 15:25 Lange bezorgtijd, foute levering, niets met opmerkingen gedaan
4 sep 2022 om 15:20 Broodje carpaccio was super lekker maar het broodje hete kip was matig. Niet veel smaak aan, weinig saus, zeker niet voor herhaling vatbaar. Voor de carpaccio kom ik zeker terug
19 aug 2022 om 14:38 Eten was goed. Lekker broodje gezond en een tosti. Bezorging i.p.v. 12:30 uur pas om 13:00 uur. Bezorger was wel vriendelijk.
17 aug 2022 om 16:00 Het eten was koud, meer dan 1 uur te laat. na meer dan een halfuur bellen hebben we uiteindelijk ons bezorging gekregen. bleek er dus bacon in mijn broodje te zitten terwijl ik er nog bij zet het weg te laten. echt schandalig zijn jullie bah!
8 aug 2022 om 17:58 Een dikke 10!!
31 jul 2022 om 16:51 Eten was lekker. Helaas waren de broodjes wat kouder en van de belegde broodjes was het beleg door veel langs het broodje gegaan
29 jul 2022 om 14:34 Bedankt voor de extra frikandelbroodjes!
2 jul 2022 om 15:31 Eten was niet zoals ik gevraagd had. Ik vroeg een broodje carpaccio zonder pesto en kreeg het met pesto daarnaast ook langer dan een uur moeten wachten op 2 broodjes
1 jul 2022 om 13:41 Jammer dat 2 broodjes niet bereid waren zoals aangegeven en ook geen servetjes..
20 jun 2022 om 15:30 Lekkere lunch en snelle bezorging aan school. Servetjes erbij zou heel fijn zijn de volgende keer!
5 jun 2022 om 17:55 Op twee broodjes miste ingrediënten of waren verkeerde ingrediënten belegd
3 jun 2022 om 17:28 Geen uitjes bij filet americain broodje geen boter op andere broodjes