BAKKER BART EINDHOVEN DEMER

BAKKER BART EINDHOVEN DEMER Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Eindhoven Demer. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 13:59 Het was weer heerlijk
15 mei 2022 om 21:07 Was slecht
9 mei 2022 om 21:37 Broodjes waren heerlijk en bezorger op tijd! Zeker een aanrader
29 apr 2022 om 19:30 I ordered pizzas and they packed them in foil! When i opened cheese and ingredients were sticked on foil. I called them and they delivered once more like previously ingridients on foil and base separate. Im disappointed with their service..
26 apr 2022 om 15:32 Heerlijke broodjes, alleen jammer dat het, al voor de tweede keer, meer dan een half uur te laat is. Zeker als je 's morgen om 8 uur al besteld en verzoekt om om 12 uur te bezorgen.
6 apr 2022 om 15:15 Was optijd en een vriendelijk bezorger.
24 mrt 2022 om 13:50 De broodjes en salades van Bakker Bart zijn altijd super! Van tevoren werd ik gebeld dat een bepaald product niet op voorraad was en dit werd prima opgelost. Kan Thuisbezorgd nog iets van leren; die zijn ronduit onbeschoft aan de telefoon!
16 mrt 2022 om 14:58 Lekker gegeten, maar al de 2de keer een broodje gevraagd zonder ui. Maar dit er wel op zitten! Jammer!
11 mrt 2022 om 14:49 In de ochtend gepland dat bakker bart om 12uur zou bezorgen dit ivm vaste pauze tijden. Dit is 40min later bezorgd, helaas dus niet kunnen genieten van het eten!
6 mrt 2022 om 14:36 Heerlijke broodjes!!
3 feb 2022 om 14:03 Dood beest op mijn broodje met brie gevonden
1 feb 2022 om 21:05 Toppie,een aanrader.